Kleinschalig en praktijkgericht

Bouwbedrijf Sterenborg is een kleinschalig bouwbedrijf. Eigenaar Bé Sterenborg is een breed geschoolde en ervaren bouwvakker en aannemer, die zelf actief werkzaam is op de bouwplaats.

Partners

Wij werken met vaste partners, specialisten in uiteenlopende vakgebieden, zoals

•    ontwerpers
•    engineers
•    voegers
•    stukadoors
•    installatiebedrijven

Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij elk bouwproject succesvol verzorgen, van vergunningaanvraag tot oplevering.

Gediplomeerd

Voordat hij in 2005 als zelfstandig aannemer begon, deed Bé jarenlange ervaring op bij verschillende bouwbedrijven. Daar voerde hij alle voorkomende werkzaamheden uit. Hij werd zelfstandig nadat hij diverse vakdiploma’s behaalde, zoals uitvoerders- en aannemersdiploma.

Voordelen

Sterenborg kent alle werken in de praktijk en dat biedt de opdrachtgever veel voordelen. Zo kent het bedrijf weinig overheadkosten, wat gunstig is voor het prijskaartje dat aan het bouwproject hangt. Bovendien zijn de lijnen kort, klanten spreken direct met degene die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de bouwwerkzaamheden.

Materialen

Wij kiezen voor het beste resultaat op de lange termijn. Daarom maken wij alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen. En desgewenst zoeken wij met de klant samen naar zo duurzaam mogelijke oplossingen, zowel bij nieuwbouw als verbouw.